Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schild afmeting
Personalisatie
Prijs

Chocoladeletters met eetbare print

Chocoladeletters

Op Mijnsinterklaaswereld.be vindt u een ruim assortiment aan chocoladeletters en chocoladecijfers. Wij bieden u chocoladeletters van de beste kwaliteit aan. Ons assortiment bestaat uit verschillende smaken, designs en formaten. Zo hebben we de standaard chocoladeletters, maar ook speciale chocoladeletters die gevuld zijn of kunnen worden voorzien van een eigen print. Suikervrije en soja chocoladeletters vindt u ook in ons assortiment. Natuurlijk bestelt u bij ons de chocoladeletters voor een scherpe prijs!

Gepersonaliseerde chocoladeletter

U kunt de chocoladeletters op verschillende manieren laten personaliseren. Zo kunt u kiezen voor een full colour bedrukte banderol of sticker of u kunt het vensterdoosje laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. U kunt ook voor de luxe chocoladeletter kiezen, waardoor uw logo op de chocoladeletter zelf komt en dus ook eetbaar is. De bedrukte chocoladeletters zijn niet alleen lekker om op te eten, maar zijn ook erg leuk om te geven of te krijgen. U kunt de gepersonaliseerde chocoladeletters uitdelen aan uw klanten of zakenrelaties. Zij zullen dit persoonlijke geschenk erg waarderen! Ook kunt u de gepersonaliseerde chocoladeletters uitdelen op grote evenementen. Op deze manier maakt u op een creatieve wijze reclame voor uw bedrijf en wordt uw naamsbekendheid zeker vergroot! Bestel nu uw gepersonaliseerde chocoladeletter op Mijnsinterklaaswereld.be!

Chocoladeletter bestellen

Neem zeker een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment. Op onze site kunt u een vrijblijvende offerte en een digitaal voorstel aanvragen. Door het digitale voorstel krijgt u een beeld hoe uw gepersonaliseerde chocoladeletter of verpakking eruit gaat zien, zonder dat u een bestelling geplaatst heeft. Beide opties zijn gratis en vrijblijvend. Over de verzending hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze is bij Mijnsinterklaaswereld altijd snel! Het maakt niet uit of u bestelling van een groot of klein formaat is. U kunt gebruik maken van een spoedlevering, als u uw bestelling eerder in huis nodig heeft. Voor deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met een van onze werknemers. U kunt hen makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Ook als u nog verdere vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze werknemers. De mooiste gepersonaliseerde chocoladeletters van de beste kwaliteit bestelt u natuurlijk bij Mijnsinterklaaswereld.be!

Bel mij terug!
Advies nodig?