Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Sinterklaas lekkernijen bestellen

Chocoladeletters met opdruk

Fairtrade chocoladeletters, taaitaai, speculaaspoppen, marsepein, pepernoten, banketletters of banketstaven; het zijn allerlei typische lekkernijen die tijdens de Sinterklaastijd in Nederland worden gegeten door zowel kinderen als volwassenen. Sinterklaas en zijn pieten brengen gezelligheid het land in en daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij. Via onze website kunt u onder andere chocoladeletters met opdruk bestellen en andere lekkernijen voorzien van bijvoorbeeld uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Wij streven er altijd naar om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Daarnaast kunt u gebruik maken van een spoedlevering indien het een spoedorder betreft. Neem contact op met onze medewerkers, laat ons uw wensen horen en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden.

Sinterklaaslekkernijen online bestellen

Bent u opzoek naar lekkere en originele lekkernijen voor op pakjesavond? Ons assortiment is te vinden in de webshop, waar u de sinterklaasgeschenken met of zonder bedrukking direct kunt bestellen. Wij hebben alle artikelen onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. Mocht u toch graag hulp wensen bij het zoeken naar het juiste geschenk, neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken, via onze online chat of via e-mail. Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij u de beste adviezen geven, passend bij uw wensen en uw doelgroep. Wij leveren sinterklaas lekkernijen tegen lage prijzen. Hoe meer artikelen u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt.

Sinterklaasartikelen bedrukken

U kunt alle sinterklaasartikelen laten voorzien van een persoonlijke bedrukking. Dit maakt de sinterklaaslekkernijen perfect inzetbaar als reclame artikelen. Het geeft net de meerwaarde waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Het snoepgoed zal in de smaak vallen bij uw klanten, personeel en andere relaties waardoor uw bedrijf nog lang zal worden herinnerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de sinterklaas lekkernijen onbedrukt te bestellen. Heeft u vragen over het bedrukte of onbedrukte sinterklaas snoepgoed? Neem dan even contact op met onze klantenservice via de website, via de telefoon of via e-mail. Wij hebben snoepgoed voor jong en oud en voor iedere branche! Ga ook eens een kijkje nemen in ons assortiment aan sinterklaaspakketten en laat u inspireren door de vele Sint geschenken.